یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
آغاز ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی

.

آغاز ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی
♦️تاریخ رسمی عقد مجاز: در فاصله زمانی ۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ الی ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ می‌باشد
♦️شرایط ثبت نام:
 دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در این بازه زمانی است (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام)
♦️در مواردی که هردونفر زوجین دانشجو باشند لازم است فقط یک نفر از آن ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه  ثبت نام نمایند.
♦️به منظور قطعی شدن ثبت نام زوجین دانشجو میبایست، حداکثر تا یک هفته پس از ثبت نام اولیه گام های بعدی تا نهایی شدن ثبت نام و انتخاب کاروان را طی نموده و تایید نهایی را از سامانه اخذ نمایند.
♦️کلیه هزینه های سفر به شمال ویژه زوجین مشهدی (اسکان،پذیرایی و برنامه آموزشی) به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها می‌باشد.
♦️هزینه های ایاب و ذهاب سفر به شمال به عهده زوجین می‌باشد.
دانشجویان متقاضی برای ثبت نام در طرح ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت می توانند به پایگاه اطلاع رسانی https://hamsafartabehesht.ir مراجعه کنند.