شنبه 8 اردیبهشت 1403
1401/11/11 سه‌شنبه
قابل توجه شرکت کنندگان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور

.

به اطلاع کلیه شرکت کنندگان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور در بهمن ماه 1401 می رساند نتایج نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام گردید.
اطلاعات مربوط به نحوه ثبت نام در دانشگاه پیام نور متعاقبا از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir اطلاع رسانی می شود.نتایج نهایی تكمیل ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در بهمن 1401از طریق لینک زیر قابل دسترسی است.

خاطر نشان می سازد کلیه پذیرفته شدگان لازم است مدارک ذیل را با حجم حداکثر 250 کیلوبایت و در فرمت jpg  یا jpag اسکن و از قبل آماده تا در هنگام اعلام زمان ثبت نام بارگذاری نمایند:
1-تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2-تصویر هر دو طرف کارت ملی
3-تصویرعکس رنگی پذیرفته شده با زمینه روشن وبدون کلاه و عینک
4-تصویر مدرک دیپلم متوسطه
5-تصویر مدرک نظام وظیفه آقایان ( مشمولین فرم تقاضای معافیت از پلیس +10 یا سامانه epolice.ir)